Del në shitje makina që shkon nga 0 në 100 km/h për 1.9 sekonda - Android

Get it on Google Play

Del në shitje makina që shkon nga 0 në 100 km/h për 1.9 sekonda - Android

Kanë nisur porositë për makinën e parë në botë që shkon nga 0 në 100 km/h për më pak se 2 sekonda. Aspark Owl është një makinë elektrike japoneze me një motor me 430 kuaj fuqi, peshon 860 kg dhe arrin shpejtësinë 100 km/h për 1.9 sekonda. Një shpejtësi të tillë, kjo makinë e arrin më shpejt ed

01/10/2018 07:05 PM