FOTOT nga panairi më i madh i automjeteve - Makinat e së ardhmes - Android

Get it on Google Play

FOTOT nga panairi më i madh i automjeteve - Makinat e së ardhmes - Android

Frankfurt Auto Show është panairi më i madh në botë i automjeteve. Kompani nga e gjithë bota vijnë aty për të treguar prototipat dhe konceptet e makinës të së ardhmes. Në galerinë e mëposhtme do të shikoni mjete të cilat do t’iu lënë pa fjalë. (TemA)

Frankfurt Auto Show është panairi më i madh në botë i automjeteve.

Kompani nga e gjithë bota vijnë aty për të treguar prototipat dhe konceptet e makinës të së ardhmes.

Në galerinë e mëposhtme do të shikoni mjete të cilat do t’iu lënë pa fjalë. (TemA)

11/09/2019 10:28 AM