Këto janë makinat e policisë më të mira në botë… - Android

Get it on Google Play

Këto janë makinat e policisë më të mira në botë… - Android

Një listë gjithëpërfshirëse e makinave të policëve më të mrekullueshme në botë, nga Lambosi në Caparos është përgatitur nga TopGear. Në këtë listë bëjnë pjesë makinat e njësiteve policore evropiane, kryesisht nga Gjermania dhe Italia. Këto automjete iu ndihmojnë policëve të arrijnë të kapin hajdutët më lehtë, falë teknologjive të ndryshme të integruara në to. […]

The post Këto janë makinat e policisë më të mira në botë… appeared first on Lajmi i Fundit - Lajme.

Një listë gjithëpërfshirëse e makinave të policëve më të mrekullueshme në botë, nga Lambosi në Caparos është përgatitur nga TopGear.

Në këtë listë bëjnë pjesë makinat e njësiteve policore evropiane, kryesisht nga Gjermania dhe Italia.

Këto automjete iu ndihmojnë policëve të arrijnë të kapin hajdutët më lehtë, falë teknologjive të ndryshme të integruara në to.

Sidoqoftë, t’i ndjekim fotografitë e tyre.

v


The post Këto janë makinat e policisë më të mira në botë… appeared first on Lajmi i Fundit - Lajme.

06/12/2018 10:56 PM