Makina që kushton 5 milionë euro, protagoniste në Sallonin e Parisit (FOTO LAJM) - Android

Get it on Google Play

Makina që kushton 5 milionë euro, protagoniste në Sallonin e Parisit (FOTO LAJM) - Android

Bugatti Divo ka mbërritur më në fund në Evropë. Makina që kushton plot 5 milionë euro po bën prezantimin e saj në Sallonin e Parisit. Në event ishin vetëm disa gazetarë të përzgjedhur dhe një ?tufë? klientësh miliarderë. Interesant është fakti se prezantimi i Bugatti Divo në kryeqytetin fran

05/10/2018 06:57 PM