Nike prezanton atletet e së ardhmes, komandohen përmes aplikacioneve (FOTO LAJM) - Android

Get it on Google Play

Nike prezanton atletet e së ardhmes, komandohen përmes aplikacioneve (FOTO LAJM) - Android

Kur u shfaq për herë të parë në rafte në 1991, ?Nike Huarache? prezantoi një qasje të re radikale për të mbuluar në të këmbën. Kjo lloj këpuce revolucionarizoi ecjen dhe ndjesinë e komfortit në këmbë. Tani, me prezantimin e Nike Adapt Huarache, ato tipare janë shtuar nga teknologjia Nike Fit Ada

11/09/2019 11:16 AM