Numri i sulmeve kibernetike po rritet me shpejtësi - Android

Get it on Google Play

Numri i sulmeve kibernetike po rritet me shpejtësi - Android

Fenomenet që 25 vjet më parë u konsideruan fantazi e pastër e shkencës ? sot shoqëruesit gjithnjë e më të pranishëm në jetën tonë të përditshme", kështu fillon artikulli për sigurinë kibernetike në CNN. Në këtë artikull thuhet se numri i sulmeve kibernetike është gjithmonë në rritje dhe kap shif

11/05/2019 08:47 PM