Sa rezistent është një iPhone XS ndaj përplasjeve - Android

Get it on Google Play

Sa rezistent është një iPhone XS ndaj përplasjeve - Android

Për të parë nëse kjo është e vërtetë, Tom’s Guide vendosi iPhone XS dhe XS Max në një provë rënie në beton nga lartësi dhe anë të ndryshme. Telefonat mbijetuan nga një rënie prej 11 metrash, por ngritja e lartësisë në 20 metra shkatërroi XS Max. Ndërsa telefonat i mbijetuan shumicës së provave të tentuara, […]

The post Sa rezistent është një iPhone XS ndaj përplasjeve? appeared first on Lajmi i Fundit - Lajme.

Për të parë nëse kjo është e vërtetë, Tom’s Guide vendosi iPhone XS dhe XS Max në një provë rënie në beton nga lartësi dhe anë të ndryshme.

Telefonat mbijetuan nga një rënie prej 11 metrash, por ngritja e lartësisë në 20 metra shkatërroi XS Max.

Ndërsa telefonat i mbijetuan shumicës së provave të tentuara, teste të tjera treguan se një rënie prej gjashtë metrash mund të ishte e mjaftueshme për të thyer xhamin.

Pra, edhe pse iPhone XS dhe XS Max duket të jenë më të fortë në përgjithësi, investimi në një kasë të mirë dhe mbrojtës ekrani është ndoshta një ide e mirë.

Në fund të fundit, Apple kërkon qindra dollarë për të zëvendësuar ekranin jashtë garancisë, nëse nuk keni mbulim të AppleCare +.

The post Sa rezistent është një iPhone XS ndaj përplasjeve? appeared first on Lajmi i Fundit - Lajme.

01/10/2018 12:15 PM