VIDEO - Hapet pallati i perandorit Neron, vizita përmes realitetit virtual - Android

Get it on Google Play

VIDEO - Hapet pallati i perandorit Neron, vizita përmes realitetit virtual - Android

 
 
Pallati i lashtë i perandorit romak Neron është kthyer në jetë dhe mund të vizitohet falë realitetit virtual. Pallati është rindërtuar në 3D dhe mirëpret të gjithë të interesuarit.

Pallati i lashtë i perandorit romak Neron është kthyer në jetë dhe mund të vizitohet falë realitetit virtual.

Pallati është rindërtuar në 3D dhe mirëpret të gjithë të interesuarit.

15/04/2019 07:43 PM