VIDEO - Njihuni me super makinën e transformuar në një… tank - Android

Get it on Google Play

VIDEO - Njihuni me super makinën e transformuar në një… tank - Android

Një mekanik  rus zëvendësoi rrotat e Bentley-t me disa zinxhirë, duke krijuar një makinë të frikshme që e quajnë ‘Ultratank’. Në një video të titulluar “Bentley Ultratank” shihet se si makina ecën dhe kalon pengesat pa asnjë vështirësi. Makina duket si një bishë e vërtetë. (TemA)

Një mekanik  rus zëvendësoi rrotat e Bentley-t me disa zinxhirë, duke krijuar një makinë të frikshme që e quajnë ‘Ultratank’.

Në një video të titulluar “Bentley Ultratank” shihet se si makina ecën dhe kalon pengesat pa asnjë vështirësi.

Makina duket si një bishë e vërtetë. (TemA)