“Shpiket” krevati “qe ju shpeton” nga termeti… - Android

Get it on Google Play

“Shpiket” krevati “qe ju shpeton” nga termeti… - Android

Faqja teknologjike “Futurism” ka zbuluar pak kohë më parë një koncept kundër tërmeteve…dhe vjen në formën e një krevati. Sipas portalit të njohur, shtrati mund t’ju shpëtojë jetën në rastet e tundjes së tokës.Kur sensorët e krevatit do të ndjejnë lëkundje, dysheku futet në një “sënduk” të sigurt. Mekanizmi është i projektuar në qendër të …

The post “Shpiket” krevati “qe ju shpeton” nga termeti… appeared first on lajmi fundit - lajmi i fundit.

Faqja teknologjike “Futurism” ka zbuluar pak kohë më parë një koncept kundër tërmeteve…dhe vjen në formën e një krevati.

Sipas portalit të njohur, shtrati mund t’ju shpëtojë jetën në rastet e tundjes së tokës.Kur sensorët e krevatit do të ndjejnë lëkundje, dysheku futet në një “sënduk” të sigurt.

Mekanizmi është i projektuar në qendër të krevatit pa na dëmtuar gjatë rënies.

Ndërkohë, kapakët e “sëndukut” prej çeliku janë krijuar në mënyrë të tillë që të na mbajnë të sigurt derisa të mbarojë tërmeti.

Krevati, do të ketë gjithashtu vend për mjetet e nevojshme, ujë dhe ushqim. Koncepti është projektim i kinezit Wang Wenxi.

The post “Shpiket” krevati “qe ju shpeton” nga termeti… appeared first on lajmi fundit - lajmi i fundit.

02/12/2019 09:31 PM