47 shtete federale amerikane kundër Facebook - Android

Get it on Google Play

47 shtete federale amerikane kundër Facebook - Android

Kalifornia është duke hetuar zbulimin e informacionit të përdoruesve të Facebook për Cambridge Analytica dhe partnerët e tjerë. Kjo u zbulua nga autoritetet e këtij shteti amerikan, duke kërkuar që gjigandi i mediave sociale t?i përgjigjet thirrjes. Zbulimi i këtij hetimi është lajmi i fundit

07/11/2019 09:10 PM