A e keni ditur që dritaret mund t'i përshtasni për dimër ose për verë (VIDEO) - Android

Get it on Google Play

A e keni ditur që dritaret mund t'i përshtasni për dimër ose për verë (VIDEO) - Android

Ekzistojnë dy truqe të cilat mbase për to nuk keni ditur ? dritaret PVC kanë pozicionin dimëror dhe veror të cilat lehtë mund të përshtaten. Mirëpo, më parë duhet të verifikoni a i keni vidat speciale të cilat gjenden në skaje anash të krahut të dritares në të cilën gjendet doreza. Nëse kanë v

13/01/2020 12:44 PM