Facebook vjen me logo të re - Android

Get it on Google Play

Facebook vjen me logo të re - Android

Facebook është duke bërë një ndryshim të madh në identitetin e tij vizual, duke e diferencuar kompaninë Facebook nga aplikacioni Facebook. Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, kompania sot zbuloi një logo të re me një tekst të thjeshtë dhe të kapitalizuar, i cili do të përdoret në të gjith

07/11/2019 10:52 PM