Kina planifikon të hapë fabrika në Hënë - Android

Get it on Google Play

Kina planifikon të hapë fabrika në Hënë - Android

Bota është shumë e vogël për ambiciet ekonomike kineze. Prandaj Pekini ka në plan krijimin e një zone ekonomike në Hënë, duke përfshirë edhe hapësirën mes Tokës dhe satelitit të saj. Agjencia Shtetërore Kineze për Hapësirën Ajrore dhe Teknologjinë ka parashtruar planin nisjen e ndërtimit të nj

06/11/2019 09:14 AM