Si të gjeni se kush ju përgjon celularin me katër kode (FOTO LAJM) - Android

Get it on Google Play

Si të gjeni se kush ju përgjon celularin me katër kode (FOTO LAJM) - Android

e ndihmën e shumë pak kodeve, mund të zbuloni më shumë për të dhënat e celularit tuaj, si dhe të gjeni nëse mesazhet dhe informacioni juaj janë të mbrojtur, apo nëse po ju gjurmojnë e përgjojnë. Ekzistojnë kode speciale të radhitura në galërinë e mësipërme me të cilët dikush mund të gjejë vendndo

13/01/2020 09:07 AM