TikTok, 'armiku shtetëror' numër një në SHBA - Android

Get it on Google Play

TikTok, 'armiku shtetëror' numër një në SHBA - Android

Si aplikacioni i mbështetur në video-shënime të shkurtra dhe muzikë, u bë njëra prej rreziqeve më të mëdha për aparatin e inteligjencës amerikane dhe kompanive teknologjike ? ose së paku kështu pohon presidenti i SHBA-së Donald Tramp. Aplikacioni TikTok ishte krijuar në vitin 2016, nga kompania B

10/08/2020 09:09 PM