'La Casa de Papel' gati të lançojë 3 sezone të reja - Android

Get it on Google Play

'La Casa de Papel' gati të lançojë 3 sezone të reja - Android

Ndërsa ne jemi në pritje të sezonit të katërt të "La Casa de Papel " që do dalë në fillim të vitit 2020 në Netflix, po përgatitet një surprizë nga produksioni i filmit. Një nga regjisorët dhe producentët e serialit spanjoll, së fundmi tha për shtypin se diçka e madhe po përgatitet. Suksesi i L

25/11/2019 04:26 PM