Ana e errët e Steve Jobs-it - Sekretet e rrëfyera prej vajzës së madhe të gjeniut të 'Apple' - Android

Get it on Google Play

Ana e errët e Steve Jobs-it - Sekretet e rrëfyera prej vajzës së madhe të gjeniut të 'Apple' - Android

Meskiniteti dhe dashakeqësia e Steve Jobs-it si kompleksitet i gjenialiteti dhe aftësisë së tij drejtuese janë të njohura që me biografinë e Walter Isaacson-it deri tek filmi me Danny Boyle; që nga autobiografia e Steve Wozniak deri tek intervista e humbur me Robert X. Cringely. Shumë dëshmi janë

25/11/2019 04:10 PM