Rritja e fuqisë së makinave elektrike, kthehen në sfidë për supermarketet - Android

Get it on Google Play

Rritja e fuqisë së makinave elektrike, kthehen në sfidë për supermarketet - Android

Rritja e fuqisë së automjeteve elektrike nuk është vetëm një revolucion për prodhuesit, por po ndryshon gjithashtu situatën për stacionet e karburantit, supermarketet dhe qendrat tregtare, të detyruara të përshtaten me nevojat e reja të klientëve të tyre, theksuan profesionistët e shpërndarjes në au

25/11/2019 08:52 AM