Testohet në Rumani sistemi që do të parashikojë tërmetet 4 orë para se të regjistrohen - Android

Get it on Google Play

Testohet në Rumani sistemi që do të parashikojë tërmetet 4 orë para se të regjistrohen - Android

Universitetin Politeknik i Bukureshtit në Rumani pritet të testojë një sistem që mund të parashikojë tërmetet, të paktën 4 orë para se ato të regjistrohen. Sipas ?Mediafax? sistemi do të jetë në gjendje të zbulojë nivelin, intensitetin dhe epiqendrën e përafërt të tërmetit dhe do të testohet në r

03/12/2019 04:14 PM